resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 7374
    günlerdir basında 10 milyon euroluk kazık gibi lanse edilip basınca galatasaray'a üzerinden yüklenilen futbolcu. aynı basın hiçbir işe yaramamış fenerli kazıkları asla konuşmaz. samatta nerede demez, mesut ne kadar sömürdü sormaz. bu bizim sözde rezaletimiz bizi batıran diagne geldiği sezon öyle veya böyle bu takımın şampiyonluğunda rol oynadı. başlı başına 11 mayıs 2019 rizespor galatasaray maçında aldırdığı 3 puan attığı 2 kritik gol takımın şampiyonlugunda pay sahi olup takımı seneye şampiyonlar ligine taşıdı mı, evet taşıdı. eee abi bu fenerlilerin yıllardır para döktüğü çöpler neye derman olmuş az biraz onu da konuşsak?

    evet yüksek bonservis ve maaş yüzünden tuzlu maliyeti oldu, beklentiyi karşılayamadı diagne. herkes hemfikir. ama abi bu adam bu takımın bir şampiyonluğunun bir yerine adını yazdırdı öyle böyle. sırf galatasaray'a yüklenmek için günlerdir hala saçı hakkında bile konuşup 10 milyonluk felaket şeklinde adamı aşağılıyorlar. dertleri diagne de değil galatasaray.

    ayrıca iddialıyım fener tam açıklasa samatta'nın maliyetinn diagne'den cok daha düşük olduğunu hiç sanmıyorum. ama diagne'yi aşağıla neden galatasaray oyuncusuydu cünkü. ha bir de maaşının bir kısmını da biz verecekmişiz ne kadar büyük rezalet değil mi? öyle diyorsunuz ya. konuşun o zaman fener mesut'a ne verecek acaba?
App Store'dan indirin Google Play'den alın