resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 7371
    takımdan ayrılmış olan deli dumrul forvet. 2019 ocak ayı transfer döneminde 13 milyon € bonservis ödeyip 8 ay sonra apar topar kiralık göndermiştik. şampiyonluğa katkısı olduğunu düşünüyorum, çevresindeki oyunculara alan yaratmış; forvetsiz oynayan galatasaray'a iyi bir soluk getirmişti. daha sonra şampiyonluk kutlamalarına katılmadığı için üzeri çizildi, ekonomik problemleri olan kulübün bu kadar para bağladıktan sonra kolay vazgeçme lüksü olmaması lazım. yerine getirilen oyuncu falcao oldu ondan çok ciddi zarar ettik ve maalesef iyi bir değişim olmadı. diagne üst seviye bir performans istikrarı sunmadı belki ama oyun mükemmel fakat tüm sorun forvetmiş gibi hareket edilmesinin mantığı da yoktu.
    bazen saman alevi performanslar ve oyuna yüksek katkı gördük bu istikrarlı olamadı. bunun sebeplerinden biri kesik yemesinin de etkisi var elbette ama güvenilir bir oyuncu değil. marsilya maçında cezasahası dışında çok iyi işler yapmış, takıma katkısı çok yüksek olmuştu fakat ertesi malatya deplasmanında topla buluşmakta güçlük çekiyordu. oyuncunun mental problemleri ve net bir oyun karakterinin olmaması onun üzerinden oyun kurgulama konusunda teknik adamların elini biraz zayıflattı.
    uzun boyuna rağmen bence geniş alanları daha iyi oynadığı için karagümrük'te daha etkili olacak tıpkı kasımpaşa'da olduğu gibi.
    yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın