resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 7367
    takımımızdan ayrılan rekortmen golcü.

    her sezon kurban seçen ayin bağımlısı taraftarımız, büyük yatırımla geldiği ilk yarım sezonda şampiyonluğa büyük pay vermesine rağmen elden çıkartacağız diye utanmasa köy kahvesine duyuran o dönemki yönetimimiz, eldeki malzemeden verim almak yerine her sene kendisinden ilk vazgeçen hocalarımız ve kafa yapısı kesinlikle sağlıklı olmayan bir forvet. denklemin sonucu çöpe giden milyonlarca euro ve bedavaya (üstüne maaşının 2/3'ünü bizden alarak) muhtemelen şov yapacağı karagümrük'e giden rekor sahibi golcü.

    bizde olmayışının -ki olmadı demek de pek mümkün değil fırsat verildiği çoğu maçta artı yazdığını düşünüyorum- sebeplerini sıralasak en sonda diagne'nin bireysel olarak yaptığı hatalar gelir. bu yapı, bu mantık, bu bakış açısı değişmedikçe daha çok diagne'ler yaşarız.

    burada pek çok ofsayt alan entrym var kendisi hakkında. ıslıkların hedefi olmasından da yakındım, sürekli sağa sola 18'lik genç yetenekmiş gibi kiralanmasından da. elimizdeki oyuncuyu öğütmeyi bir şekilde başardık.

    yolu açık olsun. dilerim 37'lik ve neredeyse diagne'yle aynı maaşı alan gomis'le, sakatlığı sürekli nüks eder mi korkusuyla bakacağımız ve maliyeti diagne'den fazla olan seferovic'le çıkacağımız lig yolculuğumuzda yeni takımında sergiyeleceği performans bize ah ettirmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın