resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 6889
    istanbul'dan gidecek gibi değil kendisi. yaptırdığı malikanenin resimlerini bir müşterimizden ben gördüm, siz görmeyin, taraftarlıktan soğursunuz.
    kulüp 2 ay maaş vermese oyuncu sözleşmeyi feshedip, kuruşuna kadar parasını alıyor ama oyuncu senelerce yata yata hiç kendini kasmadan kulübü ...... hiçbirşey yapamıyorsun. sırf feghouli için demiyorum bunu, bütün oyuncular isterse böyle yapabilir. futbol dünyası artık bu işi tartışmalı. bosman kuralı kulüpleri bitirdi. tamam futbolcu köle olmasın ama böyle yatan adamlarında 1 sezonluk parasını ödeyip gönderebilmeli kulüpler. iyi bir oyuncuysan zaten kulüp enayi değil ki seni yollasın.
    fifa bunu (yada benzer bir uygulamayı) sözleşmelerde bir standart haline getirmeli. feghouli, llajiç, lens, falcao, mesut özil, babel.. bu ülkenin en az 100 milyon eurosunu iç ettiler. ondan sonra kombineler 2 binden başlar, formalar 600 lira, futbol yayın aboneliği aylık 200 lira. sonra kulüpler batar, hoop gelsin bankalar birliği borç yapılandırmasıyla bütün yük kamunun sırtına... olur mazot sana 30 lira.
App Store'dan indirin Google Play'den alın