resim
Lisandro Martínez
Takım:Manchester United
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.75
Uyruk:Arjantin
  • 26
    her sporda olduğu gibi futbolda da fizik önemlidir ama her şey demek değildir. fizik her şey olsaydı, dünyanın en büyük futbolcuları arasında messi'yi, maradona'yı, pele'yi görmezdik. fizik her şey olsaydı jan koller en iyi forvet, vanja ivesa en iyi kaleci olurdu.

    bizim çelimsiz diye yüzüne bakmadığımız altyapı oyuncularımıza benzer fiziğiyle, 57 milyon euro karşılığında manchester united'a stoper oynamaya giden futbolcu. üstünden kafa da vurdurabilir, diagonal topu da kesemeyebilir ama bu kalitesinden bir şey eksiltmez. yine de siz soran olursa fatih hocam sağ olsun yunus kiralık gitti fiziğini geliştirip bomba gibi döndü deyin. futbol takımımıza güreşçi arayanlara ibret olur umarım.

    edit: biraz güçlensin, dayak yesin diye alt lige gönderilen emin bayram, gittiği günkü fiziğiyle anlık lisandro martinez'den çok çok üstündü. tecrübe kazanmak için genç oyuncu kiralamak kabul edilebilir ama tecrübeyi biz kendi takımımızda da kazandırabiliriz, güçlensin diye kiralamak tamamen saçmalık. sonra bu çocuklar kirada olduğu için gedson'u, taylan'ı stoper oynatıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın