resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 3995
    geldiği ilk dönemde nefis bir performans sergiledi. genç, kuvvetli ve bitiriciligi iş görür seviyedeydi. yaşı itibarıyla gelişime açık olacağını düşündük. yine yer yer parlak performans gösterdi geçen sezon. ancak afrika kupası ve sakatlıklar da engelledi. en büyük sıkıntı da imparatorumuzun ve torrent:in halil sevdasına kurban gitti. yine de burada önemli bazı maddeler var.
    1) ilk on bire girebilmek bir oyuncunun başaracağı ilk şey.iki hoca da seni düşünmediyse sende bir sıkıntı var demektir. üstelik bu hocalardan biri seni buraya getiren kişi
    2) muhammed gibi kuvvetiyle oynayan oyuncular iyi bakacak kendisine. fiziksel olarak düştüğün an yoksun. eğer bafe gibi golcü doğmadiysan, gol sezgilerin ve oyun bilgin bu kadar üst düzey değilse kusura bakma herkesten fazla çalışacaksın. adamın ölüsü bile 15 maçta 9 gol attı. onu bile geçemiyorsan sayı olarak düşüneceksin.
    3) her şeyden önemlisi burası galatasaray arkadaş. eğer sen burada oynamak istemiyorsan, surat asıp takımı bozuyorsan üstelik bunu fransa'nın alt -orta sıra takımları için yapıyorsan defol git. neyse senin ederin ödesinler para kazandir.

    kiralama bedeli+ zorunlu satın alma+ sonraki satıştan yüzde ile verelim gitsin. ( kiralama 1+ satın alma ,6-8 milyon+ sonraki satıştan yüzde %10 nefis olur)
App Store'dan indirin Google Play'den alın