resim
Léo Michel Joseph Claude Dubois
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Bek
Yaş:30
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 42
    tedirgin olacak bir duruma mahal vermeyen bir oyuncudur.

    her şey kendisinin kaptan olmasıyla başlıyor.
    sonrasında kötü oynadığı dönemlerde taraftarlardan gelen kendisi ve takım ile ilgili eleştirilere karşılık, bir röportajda taraftarı eleştirmesiyle olayın fitili ateşleniyor.

    bütün bu sürecin sonunda, kendisi de eski motivasyonunu sağlamakta zorlanıyor. sürekli maçlarda ıslıklanması veya twitterda da toplu eleştiriler kendisine yardımcı olmuyor.
    en son yeni sağ bekleri malo gusto kendisini kesince de, hem takım hem de kendisi yolları ayırmak için hemfikir oluyorlar.

    son kısım dışındaki her şey arda turan'ın galatasaray'dan ayrılık sürecine çok benzer. arda'nın sonrasında atletico ile başardıkları ortada. sosyal medyaya takıntılı bir oyuncu olduğu için, türkiye standartlarında da zorlanmayacağı veya galatasaray taraftarı tarafından hedef alınmayacağı için de her türlü alınabilir bir risk.

    tabii bu arada endişe verici bir durum, kondisyonu ile ilgili eleştirilerle ilgili, 45. dakikadan sonra oyundan düştüğü vs. söylenmiş. tabii bu tepkilere bağlı olarak etkilendiği için de olabilir.

    fakat, her şeye rağmen, lyon taraftarı 3 milyon euro'ya bırakılmasına da şerh koymuş. ucuza kapattığımızı düşünüyorlar. ancak lyon'da kalsaydı kaptanlığı da alındığında mental olarak çok daha kötü bir duruma gelebileceği riskinden de korkuyorlar.

    bütün bu süreçte forma giymeye devam etmesi, ve hocasının 'takımımızdaki, tek kaptan dubois değil, neden tepki görüyor anlamıyorum' tarzındaki açıklamaları, beni lyon taraftarının bu oyuncuya karşı biraz acımasız davrandığı kanısına itti.

    ekstra bilgiler edinirsem editleyerek ekleyeceğim.
    en son 90 dk milli maçını 1 yıl önce, ukrayna'ya karşı oynamış. bu arada kendisinin yarış halinde olduğu diğer oyuncular, pavard, ve nordi mukiele. finlandiya maçındaki sakatlık sonrası formayı pavard'a kaptırmış.

    galiba birden fazla maçta taraftara sus işareti yapmış. lyon taraftarı baya baya nefret ediyor adamın davranışlarından. belhanda burada yaptıklarını orada yapsa, bunlar adamı çarmıha gererdi herhalde, nasıl bir nefret!

    https://www.shkmgmcnuh.org/...-offense/2486382022/

    https://healthyhorsemassage.com/...-olympique-lyonnais/

    edit1: 'şş' olayı çözüldü, adam avrupa ligi son 16 maçında portoyla eşleşip, asist yaptığı maç sonrası kupa ve 'şş' hareketi yapan bir post atıyor. sonrasında nefret mesajları yağıyor.

    edit2: röportajda taraftarı eleştirmemiş, 'avrupa kupalarına katılacağız', diye söz vermiş ancak 8. olarak katılamamışlar.

    edit3: olay tam olarak bu:
    https://www.getfootballnewsfrance.com/...ogether-every-night/
App Store'dan indirin Google Play'den alın