resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 3027
    --- ulti ünal aysal mode on ---

    şu an manchester united'tan bonuslar hariç yıllık 15m euro almakta. aynı kontratı koruyamayacağı herkesin malumu. muhtemelen sonraki kontratı 8-10 milyon euro civarlarında olacak. yaşı ve temposu gereği de top class kulüpler temkinli yaklaşıyor. zaten top class kulüplere gitse bile eskisi gibi takımın kendisi üzerine kurulu olduğu bir düzenin içerisinde olmayacak ki bu denli egosuna düşkün ve her zaman alfa karakter olma motivasyonuyla sahada olan bir insan için kabul edilebilir bir durum değil.

    hani diyorum, cenk ergün tarifesiyle yıllık ücreti 3 milyondan 2-3 adam illaki alacağız. onlara vereceğimiz parayı boşverip orta sahayı aslanlar gibi taylan'ımıza berkan'ımıza * emanet etsek de, "büyük ve güçlü bir galatasaray için sen de var mısın ronaldo kardeşim" desek, fener'in mesut'a verdiği paranın sadece 3-5 milyon fazlasını versek (10-13 m euro), "alıştığın kulüplerde eskisi kadar ışıklı olmayacak vasat bir sezon hikayesi değil, bir coğrafyanın ilahı olmayı vadediyoruz." desek... yeni bir hikaye yazmakla, küllerinden doğmakla, futbolculuk ötesi projelerin odağı olmakla ikna etmeye çalışsak...

    dünya'da yeniden yeşeren marka algımız, global çapta satılacak ürünler, iştahı kabaran sponsorlar... en azından denememiş olmayı çok isterdim.

    -- ulti ünal aysal ulti mode off ---

    şu manzaraya bakar mısınız, hayali bile güzel be:
    https://galeri2.uludagsozluk.com/...transferi_419488.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın