• 83
    arkasında rosier oynayan bir ghezzal' ın yanına gedson koyan bir beşiktaş ileri uca da weghorst ve muleka' yı alınca acaba bu transferleri ghezzal mı yapıyor diye düşünmüştüm. çünkü bu transferlerin tamamının en çok parlatacağı oyuncu ghezzal.

    aynı durumu şu an bu iki kanat oyuncumuzda biz yaşıyoruz. sakatlık durumu tamamen göz ardı edilerek düşünüldüğünde bu ikiliye sorsanız kim sizi parlatır? grillitsch, sergio oliveira, seferovic , dubois isimlerine asla hayır demezlerdi.

    oyunun yönünü değiştirebilen ve çok rahat uzun top atabilen iki adam geldi takıma. artık daha fazla defans arkası koşu yapmanız lazım aslanlarım. arka direğe yerden kestiğiniz ortalarda seferovic sizi orada bekliyor olacak. bir ihtimal başkası beklerse daha iyi olur tabi.
    gelenlerin hepsine sakatlıktan uzak bir sezon dileyip destekleme zamanıdır.
    ayrıca transferin gerçek bir 6, yaratıcı bir 10 veya duvar bir forvet arkası, mohammed' in durumuna göre forvet takviyesi ile devam edeceğini düşünüyorum.

    bu arada güzel haber ise grillitsch bek, santrfor ve kale hariç tüm bölgeleri yedekleyebiliyor. yani zor durumlarda yedeğiniz de alındı aslında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın