resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 3954
    galatasaray forması giymesi bile büyük bir lütuf kendisi adına. hayatında görüp görebileceği en büyük seviye bu olacaktır diye düşünüyorum. kendisinin mental eksikleri o kadar net ki üzerine de fiziksel denge, teknik gibi özellikleri de düşük olunca belirli bir seviyeyi aşamıyor. yerine adem büyük olsaydı takımda daha fazla gol ve puana sahip kapatırdık son sezonu.

    muhtemelen duygusal açıdan fenerbahçe'ye attığı gol ve getirdiği maçın etkisinde kalıyoruz. 30 yaşında diye burun kıvrılan oyuncuların yaşına 5 sene kalan ''potansiyelli'' forvetimiz.

    ayrıca gol becerisi ve içgüdüsü yıllar geçtikçe gelişmeyen bir pozisyon forvet pozisyonu. 25 yaşında bir bir forvette potansiyel, patlayacak daha ümit bağlamak garip geliyor. bunu başarabilen varsa da örneği çok azdır. ki mohamed gibi mental özellikleri zayıf bir futbolcu için bu daha zor. umut bağlamak değil zararın neresinden dönersek kardır anlayışı mühim bu noktada. örneğin (bkz: milan baros) kendisinin yaşında premier ligde liverpool'da oynuyordu. ki performansını yetersiz bulup ellerinden çıkardılar. kariyerindeki en iyi performansı ve skoru galatasaray'da türkiye liginde verdi. farklı bir tip olsa da (bkz: johan elmander) 19 yaşında feyenoord'a kapağı atmıştı. mostafa'nın yaşında fransa liginde parlıyordu.

    kaleci ve defans pozisyonları haricinde geriye kalan pozisyonlarda 25 yaş hala potansiyel barındıran bir yaş değil, artık potansiyelin ortaya çıkması gerektiği son noktadır. galatasaray için en iyisini isteyelim, vasata alışıp bel bağlamayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın