resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 3952
    düzenli olarak oynadığı takdirde, çok iyi paralara satabileceğimizi düşündüğüm oyuncu.

    şimdi istatistiklere bakınca ligde 27 maçta 7 gol ve 3 asist yaptığı görülüyor. 27 maçta 7 gol istatistiği bir forvet oyuncusuna göre çok kötü gözükse de, aldığı süre anlamında bence iyi bir istatistiği var. yani 27 maçta 7 gol demek yerine, 1098 dakikada 7 gol demek gerekiyor.

    diğer bir kısım ise, bu tür genç oyuncuların özgüven kazanması için düzenli olarak oynaması gerekiyor. 10-15 dakika süre verip, hadi git gol at demek aşırı saçma. geçen sezon* halil ve mohamed bu sıkıntıyı çok yaşadı. fantezi yapar gibi, bir maç halil'i, öbür maç mohamed'i veya sonraki maçta her ikisini de oynatmayıp diagne'yi oynatırsan skor bulamaman da çok doğal olur. fenerbahçe mesela ne zamanki serdar dursun'a düzenli olarak forma verdi, işte o zaman serdar dursun her maçta skor katkısı yaptı. beşiktaş'ta batshuayi'i çok gol kaçırdı ama yine de 14-15 gol attı. keza cornelius yine düzenli olarak forma giydiği için 15 gol, 5 asist yaptı. cornelius 2500 dakikada 15 gol 5 asist yaptı, bizim mohamed ise 1098 dakikada 7 gol 3 asist.

    eğer bu tür oyuncuları düzenli olarak oynatırsan, takım oyununa olan katkıları da artar. hani diyoruz ya işte top tutamıyor, sırtı dönükken şöyle böyle falan... işte yeteri kadar forma şansı verirsen, bu tür özelliklerini de geliştirdiklerini görürüz. sadece mohamed özelinde değil, bütün genç oyuncuların özgüven kazanıp skora ve oyuna katkı yapması, düzenli oynamalarından geçer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın