resim
Robert Lewandowski
Takım:Barcelona
Mevki:Santrfor
Yaş:35
Boy:1.85
Uyruk:Polonya
  • 337
    on yıldır taraftarı olduğum takımın sekiz yıllık golcüsü. gol makinası tabirinin vücut bulmuş şeklidir. çok da kaliteli ayaklara sahip. ancak açıkları da unutmamak lazım, bu süreçte gerek robbery gerek sanabry açıklarının bu başarısında katkıları çok.

    bayern münich yönetiminden on yıllık taraftarlığım döneminde öğrendiğim güzel bir analiz bırakayım buraya: asla ve asla bir sonraki sözleşme bitimi sonunda teklifte bulunmayacakları oyuncuya yeni teklif yapmıyorlar.

    özellikle geçtiğimiz yıl aynı dönemde taraftarında lewandovski için fikri geçen yıl satılması yönündeydi. daha önce olduğu gibi dortmund forvetini takıma kazandırmak istediler. ancak geçen yaz transfer döneminde de olduğu gibi işler istediğimiz gibi olmadı, haaland city'ye gitti. şu an bu kalitede bir forvet ile henüz anlaşılmamasına karşın sözleşme devamı gelmedi.

    barcelona'yla yapılan anlaşma bu anlamda net olarak yılın en iyi transferi. herkes lewandovski gibi bir golcüyü yaklaşık elli milyon euro'ya aldılar gözüyle bakıyor ancak bir ay sonra otuzdört yaşında olacak bir forvetten söz ediyoruz ki gelecek yıl bonservisi elinde olacaktı. nitekim barcelona'nın ilk teklifi kırk milyon euro idi ve bayern'in kabul ettiği tutar oyuncu için yaptıkları son teklifleriydi. bavyera ekibi sadece transfer görüşmelerindeki akıllı stratejileri ile yüzde yirmi üzeri transfer ücreti başarısı sağladı ve en başında istediği elliiki milyon euro transfer bedeli düellosunun neredeyse kazandı.

    barcelona tarafı beni ilgilendirmiyor tabi ki ama bizim açımızdan yeni golcü transferi için oldukça iyi bir ön ödeme anlaşması niteliğinde olan anlaşmadır.

    takımınızın bütün parçaları belirli bir ölçüde kondisyon, futbol kültürü ve disiplinle çalışıyorsa eğer "lewandovski kaybettik" gözüyle bakmıyorsunuz.

    malum galatasaray sözlükteyiz, notumu da bırakayım: çok değil galatasaray olarak sadece yirmi yıl geride olduğumuz dünya devi futbol takımının terminatör forvetini satması olayıdır. düzgün yapılanma ile herşey mümkün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın