• 294
    rakiplerimiz eksikliklerini giderip kamplarına yetiştirdiler. en az 3-4 transferlerini bitirdiler. hazırlık maçlarında oynattılar. oyuncular birbirleriyle yeterince kaynaşma, birbirlerini tanıma fırsatı buldular.

    biz de çıktığımız ilk hazırlık maçına aytaç ve ömer ile çıktık. yani geçen senenin devamını izledik. taylanla oyun kurmaya çalıştık. sonraki hazırlık maçında yine aynı top kayıpları, aynı şekilde 3-4 pas yapamadan topu rakibe kaptırdık. birden çok sebebi var elbet bu problemlerin yaşanmasında. öncelikle burak elmas döneminin bir türlü bitmeyişi ve seçim sürecinin skandallarla ertelenmesi vs. olan yine galatasaray'a oldu.

    şuan takımın iskeletine ve rotasyonuna yapılması gereken transfer sayısı en az 5 iken sezonun başlamasına 2 hafta falan kalmışken biz hala her gün resmi hesap transfer açıklasın diye bekliyoruz. yazık ya bize. aynı şeyleri her sezon yaşıyoruz. sergio oliviera transferi de nasıl bitti ben hala şaşkınım. ligler başlar transfer sezonunun son gününde heralde bi 6-10 alırlar biz gene o zamana kadar geçen seneki takımı, yine o uyuz futbolu izleriz. burada sözüm okan hocaya değil. futbol kaliteli oyuncularla oynanır. klopp da gelse bu takıma taylan-berkan-cicaldau ile hücuma çıkamaz. geçiş oyunu oynar evet. ama konya deplasmanından puan alamaz. içerde altayı yenemez mesela.

    bu akşam üçüncü hazırlık maçımız var. maçı kazanmaktan ziyade istikrarlı bir oyun ve oyundan düşmeyen bir takım görmek istiyorum ben.
App Store'dan indirin Google Play'den alın