• 286
    3+1 kiralık ev arayan bir arkadaşım var. çocuğun bütçesi maksimum 3000 tl. arkadaş bulduğumuz evler ya fiyati uygun ama dağ başında, ya fiyati uygun ama yıllık peşin isteniyor ya bina yaşlı ve ısıtma sistemi yok.

    nihayetinde çocuğun bütçeyi artırmaktan başka çaresi yok ki o da zor. durum böyleyken ev de bulamıyoruz haliyle.

    mevcut galatasaray yönetimini de buna benzetiyorum. 2-3 kriter belirliyoruz hepi topu ama ya topçu yaşlı oluyor, ya senelik maaş çok uçuk oluyor ya bonservisi el yakıyor. kardeşim para yoksa çıkın efendi gibi söyleyin. alamıyoruz para yok deyin. para yoksa kimseyi alamıyoruz işte. daha ne kadar bekleyeceksiniz yahu.

    beşiktaş eksik diye 3 tane santrfor aldı, fener ne olur ne olmaz diye ha bire orta saha aldı alıyor, min jae de gitti ki 5-10 oyuncu daha alırlar. yahu trabzon bile 3 tane 11 kurar. biz bugün gueyye derken ertesi gün carvalho diyoruz, o da olmadı vasat isvecli bir oyuncu ile görüşüyoruz. ben anlamıyorum bu nasıl bir skala. gueyye düşünülürken nasıl bir seviye düşüşü oluyor. gueyye'nin peşindeysen o olmazsa diawara ile görüşmen gerek, elit bir oyuncunun alternatifi 4.sinif bir orta saha nasıl olur?

    mert'i istedik, yabancı sınırı nedeniyle çok iyi olur dedik, sessiz sedasız konu kapandı şimdi 29 yaşında bir yabancı ile görüşülüyor. nasıl bir planlama lan bu?

    pedro pedro dediler o da olmayınca evander diyorlar, kardeşim bu adamların birbiriyle alakası yok ki ya. kim planlıyor bu işleri, okan buruk ne diyor bu aşure kazanı gibi transfer listesine ben anlamıyorum. vallahi anlamıyorum billahi anlamıyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın