resim
William Silva de Carvalho
Takım:Betis
Mevki:Önlibero
Yaş:32
Boy:1.87
Uyruk:Portekiz
  • 128
    tam ifadesiyle "çapa".
    4-1-3-2 veya 4-1-2-3 oynayacaksanız savunmanın önündeki orta saha olarak iyi bir bağlantı oyuncusu. topa sahip olma oyunu oynayacaksanız bu seviyeler için harika bir tercih william carvalho. mesela fatih terim'in oynatmaya çalıştığı düşük tempolu, bol paslı ve topa sahip olma odaklı oyun için biçilmiş kaftandı kendisi. -topa sahip olma oynayacaksan berkan, cicaldau, taylan orta sahası olmazdı da neyse konu bu değil-

    kanımca okan buruk'un oynatmak istediği oyuna çok uygun bir adam değil. buruk, merkez orta saha ve önüne bir sahte 9 veya skorer bir ofansif orta saha istiyor. eğer carvalho, oliveira ve bir de hücumcu merkez koyulursa -örneğin amine harit gibi- takım savunmada fena patlar. hem atletizm, hem de tempo olarak oyunu dikta edemez.

    ezcümle, kalite olarak kesinlikle iyi bir oyuncu ama, okan buruk'un sistemi için doğru parça gibi durmuyor. eğer olur da alırlarsa sergio'nun yanına bir tane daha atletizm seviyesi yüksek, iki yönlü ve bilhassa çabukluğu üst seviye bir merkez orta sahayla daha desteklenmesi gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın