• 235
    acımasız taraftarımız tarafından her sene aynı baskıyı maruz kalıp hataya zorlanan komitedir. siz fenerbahçe'ye ne bakıyorsunuz allah aşkına. onların bir transfer politikası, mantıklı bir transfer sistemi mi var? rastgele kim var kim yok tüm futbolcuları bol paralar saçarak almak üzere kurulu abuk subuk bir yönetim. bunun yıllardır sportif başarısızlıktan kurumuş fenerbahçe taraftarının gazını almak için yaptıklarını çocuklar bile biliyor artık. kıskandığımız, özendigimiz camia fenerbahçe aziz yıldırım zamanından beri böyle. ama tarih onların çok başarısız olduğunu söylüyor.
    şu an transfer piyasası çok şişkin, pedro gibi oyuncuya bir yıl için 10 milyon euro'yu çin ligi bile vermez ama süper zeka fenerbahçe veriyor.
    bir kere kendi icimizde tutarsızız. birisi genç alalım der, öbürü dilimiz yandı tecrübeli olsun daha iyi der. gueye'yi 3 maç izlememiş insanlar 10 milyon euro eder, şöyle uçar böyle kaçar diyor. beriki yaşlı adam almayalım diyor.
    galatasaray transfer komitesinde kim var bilmiyorum ama allah yardımcıları olsun, ben onlara güveniyorum. galatasaray'ın boşa harcanacak tek kurusu yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın