resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 789
    kendisi üzerinden erden timur'a sallanan futbol direktörü. öncelikle şu konuda anlaşmak lazım; erden timur inşaatçı ise kendisi de matematik mezunudur. üstelik erden timur inşaattan para kazanmakta ve galatasaray'a para aktarmaktadır. kendisi ise erden timur'un aksine matematikçiliğinden büyük paralar kazanmadığı gibi tıpkı ışıtan gün gibi futboldan para kazanmakta olup şu sıralar galatasaray'dan maaş almaktadır.

    daha önce burada söyledik, bu adama 8 m euro peşinat kalanı vadeli 25 m euro bonservis, tavan maaş 800k euro üst sınır ver sana tff 2. ligde kalacak kadro dahi kuramaz diye, kuramadı da. ama brezilya geri dönmüş maicon'a 8 bonservis 3 e yakın maaş veren, feghouli'ye 4 milyon maaş verip üstüne bir de bonservis ödeyen tek takım biz değilmişiz gibi birileri kendisini övüyor, maksimum maaşı 800k olarak kurulan takıma tarihin en kötü kadrosu, cenk abimiz gelsin kadro mühendisliği görün diyordu.

    önceki kurduğu kadronun bir başarı hikayesi gibi anlatılması komedi. o oyuncuları o bonservis ve o maaşlara getirmek başarı maşarı değil çünkü. bağlantı hiç değil, sen ben gs sportif direktörüyüm 4m euro maaş vericem dersen bağlantı sana koşa koşa gelir zaten. önünde hünerlerini göstermesi için bi fırsat vardı bu sene, ama gösteremedi. avrupa'da son kontratını kovalayan topçuya minimum 7m bonservis 4m maaş yoksa ben yokum dedi resmen. çünkü ortada hüner müner yok. inşaatçı diye dalga geçilen erden timur'un kendisinden daha çok bağlantısı var muhtemelen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın