resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 788
    geri hizmete çekildiği iddiaları olan sportif direktör. açıkçası kendisinden pek bir beklentim olmasa da konu galatasaray olduğu için destek verdim. fakat gelinen noktada pek bir fark koyamadı ortaya. dışarıdan gördüğüm kadarıyla da onun yaptığı işi ben de yapabilirim ve açıkça söylüyorum göreve talibim. göreve getirilirsem şunları yaparım:

    ilk iş okan hoca ile görüşürüm. hocam transfer listeni ver de gidip istediğin oyuncuları alayım derim.
    listedeki oyuncularla görüşürüm. sergio kaç istiyorsun kardeşim. sergio da 2.5 milyon der. ben de 2.5 çok sergiocum, biz sana 2.4 verelim. sergio da 100 bin için 2.4 milyondan olmak istemeyeceği için kabul eder.

    joao pedro’ya giderim. kulübüne ne kadar istediklerini sorarım. onlar da 7 milyon der. ben de 7 milyon çok, biz size 6.5 verelim derim onlar yok der biz de 7 milyona anlaşırız. sonra joaocum sen kadar istiyorsun. 3.250 abi der. ben de oha çok derim, biz sana 3 milyon verelim bu iş tamamdır derim. joao da 3.100 olsun bari der ben de tamam madem öyle derim ve anlaşırım.

    sonra menajerler gelir bana. abi elimde tam senlik futbolcular var derler ben de aç bakayım bohçacı derim. sonra alırım oyuncuları. bak bu kadar kolay işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın