resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3259
    kavgacı değil topla en iyi dribblingi o yaptığı için antrenmanlarda en fazla darbeyi alan, bunun için sürtüşme yaşayan oyuncumuzdur. yıllarca amerikan futbolu oynadım receiver pozisyonunda. her antrenman defans oyuncularından biriyle kavga ederdim sert müdahaleler yüzünden. hepsi canım ciğerimdi, başlarına bir şey gelse ilk ben koşardım. hayatında sporla uğraşmamış, yüksek adrenalinden bir haber insanlar kavgacı, sorunlu diye yaftalıyor kendisini. adamın bugüne kadar marcao kavgası dahil 1 tane falsosu yok.

    sezon boyunca topunu oynadı. böylesine yetenekli bir kanat oyuncusunun ara ara kendisine oynaması kadar doğal bir şey yok. sanıyorlar ki sol kanada marcus rashford'ı alsak her pozisyonda pas verecek. geçen sezon kerem'in harcanan asistlerini gol yapan biri çıksa sezonu 20+ asist gibi absürt bir istatistikle bitirirdi.

    lütfen bu çocuğu artık rahat bırakalım. dünyanın değerini kabul ettiği, 16 milyon euro değer biçilen ve sadece işini yapan bu çocuktan ellerimizi çekelim. zamanı gelince zaten avrupaya transferini yapacaktır. o zamana kadar kendisini ve yunusu keyifle izleyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın