resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 779
    galatasaray futbol direktörü koltuğuna zorla oturmamış isim. gasp etmemiş, görev alması talep edilmiş profesyonel çalışandır. 1 ay önce göreve başlamıştır.

    dursun özbek seçim vaadi olarak kendisini sunan bir diğer isimdi. biz de cenk ergün ile çalışacağız dedi. yönetimi devraldı cenk ergün işe başlayacak dendi, sonra ne olduysa 2 hafta içinde altyapı da çalışacağım diyen erden timur transfer komitesinin başına kendisi florya'ya takım kampına görevlendirildi. "parayı veren düdüğü mü çalardı" yoksa?

    cenk ergün'ü eleştirdiğim onlarca laf ettiğim bir ton entry var. namı diğer 30+ transfer şovmeni kendisi benim için. gel gelelim bu hikayede en suçsuzu. kendisi bu şekilde duracaksa pek ala sensibile'ye tazminat ödenmeden aynı şekilde koltukta oturtulabilirdi. görev değişikliğine neden gidildi? neden yeni atama yapıldı?

    dursun özbek cüzdan sallayarak gelmedi mi abi? tüm sözlük oyuncu satarak para kazanacak diye eşref hamamcıoğlu'nu yermedi mi? dursun özbek daha 1. ayı dolmadan geçmişte yaptığı aynı işlere/hatalara devam etmiyor mu? adamın derdi üyelerden oy devşirebilmek için ada olmuş. kişisel paralar şu an adanın tadilatına akıyor ay sonuna yetişsin diye.

    velhasıl kelam mehmet demirkol gibiyim! ya çıldıracağım! futbol direktörü diye getirdiğimiz profesyoneli iki haftada kızağa çekmiş bebek bakıcısı yapmışız!

    dursun özbek fanlarına müstehak olsa gerek.

    2 yanlış her zaman bir doğru etmiyor işte. önceden başkan olması da yanlıştı, şimdi başkan olması da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın