resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 776
    istifa ettiği iddiaları olan sportif direktörümüz. her ne kadar dün bunu yalanlasa da konuşma tarzından ve söylediklerinden anladığım kadarıyla halinden memnun değil. bugün istifa etmez belki ama bir yerde elbet bırakır gibi duruyor.

    ben en başından beri neden kendisi bu kadar istendi ona şaşıyorum zaten. hem eşref hamamcıoğlu hem de dursun özbek kendisini sportif direktör yapmak istiyordu. sanki çok matah bir sportif direktör olurmuş gibi. halbuki adamın daha önceki kariyeri de başarılı değil. yapılan bütün transferlerde karşı taraf ve oyuncular ne istediyse onu vermiştik. o da zaten başarı olmuyor. hatta benim için başarısızlıktır.

    ben seçimden sonra da yazmıştım sensibile ile devam edilebilirdi diye. bu adamdan bir eksisi olacağını ihtimal vermiyorum. en kötü cenk ergün olurdu. kalsa en azından 600k euro tazminat vermezdik. üstelik campos ile bağlantısı olan biriydi. campos'un bağlantıları ile topçu çözerdik. şimdi sürekli son kontratını kovalayan adamlarla ilgileniyoruz, anlaşamayınca da çok para istiyor diye sızlanıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın