2022-23 Hazırlık Maçı
20:00 Hartberg Stadyumu
1 - 0
  • 79
    bu galatasaray'ın futbolundan, durumundan daha moral bozucu tek şey türkiye'nin yozlaşması ve mevcut durumu.

    galatasaray adına tek olumlu şey ani yunus akgün patlamaları ve hamza... onun dışında futbol için güzel bir şey ortaya koymuyor takım. fatih terim'in son döneminde kronikleşmiş kabız oyun, domenec torrent ile sürmüş olan anadolu takımı gibi kontra beklemek okan buruk ile karışım halinde devam edecek gibi.

    galatasaray'a yakışır bir futbol görmeyeli, baskılı, dominant, akışken bir futbol görmeyeli o kadar uzun süre oldu ki muhtemelen bu sene de mahrum kalacağız.

    bakın bu takım 3-5 transferle düzelecek bir takım değil. hala umudu olan varsa hayatındaki başka şeylere yönlendirmesi bir dost tavsiyesidir. takım yetersizden, faydasızdan geçilmiyor.

    bi ayrı paragraf da okan buruk hocaya... internet ortamında komik paylaşımlara konu olan ''süreyya hanım'ın muhteşem değişimi'' adlı videodaki gibi takım. değişen, denenen, başarısız olunsa bile denenmeye devam eden bir değişik aksiyon bir plan yok. bazı isimlere de hala şans veriyorsun. bu isimlerin hepsi sen yüzerken ayağına takılan yosunlardır haberin olsun. 2 hazırlık sınavı 2 başarısız sonuç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın