• 256
    aşağıda ortaya çıkarttığım hesaplar gibi yüzlercesi var. bazıları bizim taraftar bazıları rakip taraftar sayfaları. sürekli bir kaos basılıyor yok kemerburgaz florya o bu şu peşkeş çekilsin transfer yapılsın kafasıyla yazılmış ortam gerici sosyal medya taraftarlarını gaza getirip yönetime baskı yapıp panik transferleri yaptırmak.

    bunların hiçbiri kendi kişisel gerçek hesabıyla bunları yapamıyor. taraftar transferlerin gecikmesiyle ilgili çok haklı. bundan 15 gün önce takip eden arkadaşlar bilir 10 temmuza kadar iki orta saha indirilemezse kaos başlar yönetim panik transferlerine yönelebilir yazmıştım.

    eğer amaç miço çiço izlemekse az alkmardan gider getirirsin transfer yapmış olursun. amaç gueye-oliveira izlemekse biraz ağırdan alınması gayet doğal. sergio oliveira transferi sanson olmadı, ndombele olmadı gittik 1 gün içerisinde bitirdik transferi değildi. oliveira transferi içinde 15-20 gün mesai yapılmıştır.

    eğer pedro alalım maliyeti umurumuzda olmasın deniliyorsa yarın gelir imza attırılır. fakat menajerinin isteklerine boyun eğmek istemiyorsan süreci yavaşlatırsın. menajeri de gider rakibine oyuncuyu satmaya çalışır veya rakibin üzerinden haber yaptırıp taraftarını gaza getirip sana boyun eğdirtmek ve o parayı almak ister.

    bu arada cenk ergün kampta istifa gibi bir durum ortada yok.

    https://twitter.com/...IFFbJCMBOOi_H26i9eeg
    https://twitter.com/...IFFbJCMBOOi_H26i9eeg
    https://twitter.com/...sgMsJFI4oCp2_JgU1r9g
    https://twitter.com/...IFFbJCMBOOi_H26i9eeg
    https://twitter.com/...IFFbJCMBOOi_H26i9eeg
App Store'dan indirin Google Play'den alın