resim
João Pedro Geraldino dos Santos Galvão
Takım:Grêmio
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.84
Uyruk:İtalya
  • 198
    pozisyonu özelinde alternatifsiz olduğunu düşündüğüm oyuncu. her transfer döneminde belli oyunculara odaklanıyoruz çünkü temelinde bu işler menejerler üzerinden dönüyor. gs’de transfer bitmez, listemizde sayısız alternatif var falan, bunlar goygoy cümleler.

    2-3 istisna dışında menejerler oyuncularını kulüplere öneriyor ve parayı veren adamı alıyor. pedro’yu bir kere izlemedim ancak almadığımız durumda bambaşka bir menejer önerisine kalacağız ki şu transfer döneminde başka bir adamın adı geçmedi. önerilen adamların çapı düşük olacak. kim gibi cicaldau gibi, kim gibi morutan gibi. sonra işte iyi oyuncu, xg, etrafını dizseniz iş yaparlarla sezon bitecek, rüyasında galatasaray forması giyemeyecek adamlara galatasaray forması giydirmiş olacağız.

    oyuncuyu bir kere izlemedim dediğim gibi ancak başarı için gerekirse kazık yemeliyiz, gerekirse fazlasını vermeliyiz. bu paralar bir şekilde ödeniyor işte, hangi camia batmış da gs batacak. fakir edebiyatından da aşırı sıkıldım açıkçası, irfanlar gedsonlar ghezzaller hep böyle kaçtı, biz yetkili isimlerden galatasaraylılık dinledik ve takımımıza rumen oyuncular kattık. bu yol, başarı için gidilecek yol değil. ya menejerlerin oyuncağı olmadan net potansiyele gidelim yada afiyetle kazığı yiyip kaliteyi sahada izleyelim.

    rakiplerimizde ghezzal var, gedson var, başkasında irfan var rossi var, açık ara yeteneğe ve maç çözmeye ihtiyaç duyan biziz. rumen oyuncuları getiren zihniyeti ben görmek istemiyorum açıkçası, küme düşüyorduk. kalite=para demek. gönül istiyor elması işlenmeden bulalım ve işleyelim ancak bu düzen türkiye’de yok. yada işleyen düzenin içerisine böyle denemeler yapabiliriz. ortada bir şey yokken aman diyorum, bu hatayı yaptık. tek adam bu arkadaşsa ve yapabileceklerine güveniliyorsa neyse parası verelim. cüzdan sallamak kolaydı, parayı masada görmek lazım gerektiğinde.

    2023 yazında ya da 2023 ocak’ında ben fakir edebiyatı duymak istemiyorum artık galatasaray hocasından ve yöneticilerinden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın