resim
Idrissa Gana Gueye
Takım:Everton
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:34
Boy:1.74
Uyruk:Senegal
  • 204
    eylül'de 33 yaşını dolduracak orta saha oyuncusu. şu anda psg'den brüt olarak 6 milyon euro kazanıyor. vergiler yüzde 40 kesiliyor. yanlış biliyorsam yamukluğumu düzeltebilirsiniz. bu da 3.6 milyon euro'ya tekabül ediyor. l'équipe gazetesinde okuduğum bilgiler bunlar.

    her neyse. 1 sezon için avrupa maçımız yok. yani olur da avrupa maçlarına kalırsak, ki bence kalırız, bu oyuncu bir dahaki yıl bizi avrupa maçlarında temsil ederken 34 yaşını dolurmuş ve 35 yaşından gün alıyor olacak. minimum 2 yıllık sözleşme yapabiliriz zaten. ki ikna etmek için 3 yıllık bir falcao kontratı önermemiz de gerekiyor. burası çok önemli. oyuncunun seviyesiyle alakalı herhangi bir yorum yapmıyorum. kendi seviyemizi artık kabullenmemiz lazım. böyle oyuncular bize artık lüks. yine de gelmesini isterdim, o ayrı mevzu ama gerçekçi olmak lazım. eski günlerimizde değiliz. euro'unun önü açık, bizim önümüz ise sisli. temelden inşa etmek durumundayız.

    oyuncunun fiziki durumunun iyi olduğu söyleniyor. doğrudur ya da yanlıştır, bilemem. ancak son kontratına girmiş bir futbolcunun önceki hırs ve azminden yoksun olduğunu fazlasıyla gördük. bence temkinli olmakta fayfa var. birisi bana dese ki gueye'yi takımında görmek ister misin? ağzına kürekle vururum saniyesinde. neden istemeyeyim? ancak biz böyle kumarlar için kotamızı doldurduk gibi. olmazsa da elbet bir şekilde o açığı kapatırız. tekrardan toparlanmamız için en az 3 yılımız var. sakin kalalım.

    gelse, bayrakları asarım ama. orası ayrı bir mevzu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın