resim
Umut Dilan Bozok
Takım:Trabzonspor
Mevki:Santrfor
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 397
    yazarlarımızın hala ali naci küçük ve nevzat dindarın haberleriyle adam asmaca oynayanildiğini gösteren forvet oyuncusu. hadi bir
    önceki dursun özbek dönemini hatırlamıyorsunuz, daha 1 hafta önce kelimesi kelimesine aynı tweeti atıp marcaonun satış şartlarının yolunu yaptıklarını da mı görmediniz? bilgim vs. tabii ki yok ancak 2 milyon euro falan istemeyeceği gün gibi ortada bana kalırsa.

    gelelim galatasaraylı diye duyulan alerjiye. adam sadece galatasaraylı diye değil de geçtiğimiz sezonun gol kralı diye istiyoruzdur belki? bu kalifiyede yerli başka forvet alternatifi yok diye istiyoruzdur belki? ben de istiyorum tabii ki transferin fahiş fiyatlara bitmemesini, manasız yıllık ücretler verilmemesini ancak abdülkerim bardakçıya 1 milyon euro verdin mi? verdin. bu adam da taban olarak o parayı ister/vermelisin. galatasaraylıysa 500 bin euroya oynasın deniliyor. niye bu durumu zorla adama karşı kullanmaya çalışıyoruz ki? adam galatasaraylı olmasa şu an zaten pazarlığı kasımpaşa ile yapıyor ve en az 4 milyon euro bonservisten bahsediyorduk. biz de galatasaraylıyız onda biri maaşına oynarız gibi yorumlar son derece gerçek dışı. kardeşim adamın profesyonel olarak attığı golün onda biri kadar gol at da verelim derler adama.

    velhasıl, kimse kulüp galatsaraylı herkese amme hizmeti versin, boş boş para saçsın istemiyor. ancak senin formanı giymek isteyen adama da bedavaya oyna o zaman diye sırt çevrilmesi de yanlış. he gerçekten 2 milyon euro istiyorsa tabii ki pahalı ve olmaması gereken bir transfer ama bu söylentilere kaynak olarak gösterilen isimleri ciddiye alamıyorum pek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın