• 17
    2022 akdeniz oyunları sonrası istanbul'da tekrar a milli kadın voleybol takımımızın kampına katılan ve çalışmalarını a takımla sürdüren milli voleybolcumuz, voleybol şubemizin geleceği.

    giovanni guidetti hala finaller için ankara'ya gidecek kadroyu açıklamadı. bence 3 orta* iki pasör* ve iki çaprazla* ankara'ya gideceğimiz kesin. geri kalan 7 boş slotu 2 libero 5 smaçörle mi, yoksa birine normal forma giydirip servis karşılamak için smaçör rotasyonunda sahaya süreceğimiz 3 libero 4 smaçörle mi gideceğimizi hala kestiremiyorum. ilkin için kötü senaryo olan 4 smaçörle gitme fikrine baktığımızda elimizdeki tek komple smaçör olan hande baladın'ın yeri garanti, savunmacı smaçör kontenjanından meliha ismailoğlu kendisine yer bulur, kanada etabını çok iyi geçiren saliha şahin de formayı hak ediyor, geriye tek bir yer ve ilkin ile birlikte tuğba şenoğlu kalıyor. derya cebecioğlu'nu hiç bu denkleme katmıyorum çünkü akdeniz oyunlarını pasör çaprazı oynayarak geçirdi, eğer giovanni'nin onu düşünme gibi bir niyeti olsa smaçör oynattırıp görmek isterdi.

    şahsi görüşüm tuğba her ne kadar kulüp sezonunun finallerine damga vursa da milli takımda şimdiye kadar pek varlık gösteremedi, ayrıca servis karşılama konusunda da en çok aksayan oyuncumuz. ilkin ise ankara'da oynadığımız ilk hafta maçlarında hiç fena gözükmemişti, ayrıca seviye farkı her ne kadar çok fazla olsa da akdeniz oyunlarında da çok formda gözüktü. bence formayı hak ediyor, umarım ankara'da ilkin'i kürsüde boynunda madalyasıyla görürüz, mümkünse altın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın