resim
Renato Júnior Luz Sanches
Takım:Roma
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.76
Uyruk:Portekiz
  • 83
    --- alıntı ---
    transfer | psg kulübü, renato sanches için 10 m€’dan yüksek bir bedel ödemek istemiyor lille kulübüne. lille ise 15 m€ teklif eden milan ile anlaşma sağladı ve bu sebeple psg’nin teklifini yetersiz buluyor. renato sanches ise psg’e transfer olmak istiyor. (via @lequipe)
    --- alıntı ---
    https://twitter.com/...HHwWgICx5fr5m_QqAAAA

    habere göre, bizim marcao ile yaşadığımıza çok benzer bir durumu lille de renato sanches ile yaşıyor. milan ile 15 milyon euro için anlaşmışlar, psg en fazla 10 milyon euro veriyormuş ve oyuncu da psg'yi istiyormuş.

    açıkçası, hep iyi örneklerden marcao'nun daha yüksek bir bedele gitmesi gerektiği konuşuluyor ama portekiz milli takımı oyuncusu ve avrupa'da bilinirliği yüksek renato sanches bile en fazla 15 milyon euro'ya transfer olabiliyor. keza, zeki çelik'i de 7 milyon euro gibi düşük bir rakama roma'ya gönderdi lille.

    iyi bir sezon geçirmek ile kötü bir sezon geçirmek arasındaki farkı lille'e bakarak daha iyi anlayabiliriz. eğer ki lille, geçen sezon* şampiyon olduktan sonra renato ve zeki'yi satsaydı bence en az 2 kat daha fazla bonservis kazanırdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın