resim
Olimpiu Moruțan
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Romanya
  • 1401
    saf yetenekten olusan ancak mental acidan zayif oldugu icin sahada siradan bir oyuncu gibi gorunen futbolcumuz. morutan icin icine kapanik, anadili disinda baska bir dil bilmiyor o yuzden bu halde seklinde yorumlar yapiliyor. peki morutan 1 yildir ulkesi disinda oynadigi halde ingilizce ogrenmek icin yeterince caba sarf etti mi? istese en iyi hocalari tutabilecek maddi imkana ve ders alacak zamana sahip olan adam bunu yapmiyorsa bu kulupte yeri yok. ona ulkesinde kazandigindan cok daha fazlasini kazandiran kulubu ciddiye almiyor demektir. dil sorunu disinda bir psikologtan veya yasam kocundan destek alarak da kendini gelistirmesini beklerdim. bizim onu dusundugumuz kadar morutan kulubu dusunmuyor. morutan 23 yasinda, 16 degil. bir zahmet aldigi paranin hakkini vermek icin cabalasin. bizler nasil islerimizde kendimizi gelistirmek icin kurslara vs. gidiyorsak morutan da bunu bir zahmet yapsin.

    scout ekibimiz de umarim bundan sonra oyuncu onermeden once mental sorunlari var mi diye bir arastirir. sacha boey ve morutan da bu konu atlanmis gibi gorunuyor.

    aciklik getirmek icin soyleyim, bu entryi 9 temmuz 2022 sturm graz galatasaray maçıyla alakali yazmadim. genel bir morutan yorumu yapmak istedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın