resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 117
    genç oyuncu alıyorsun, tecrübe eksikliğinden dolayı bitiricilik sorunu yaşanıyor, performanslarında süreklilik olmuyor, ortalık yangın yerine dönüyor. oyunculara hayalet deniyor, instagram’dan sövülüyor sayılıyor. geçen sene denedik, kulübün en büyük efsanesine 4 ay dayanılabildi.

    prime döneminde oyuncu alıyorsun, çok maaş verildi, kontrat sonunda şu kadar yaşında olacak, bu yaşta adama bonservis mi verilir deniyor.

    25-26 yaşındaki kaliteli oyuncuları uygun bonservis ve maaşla alalım isteniyor herhalde. hem prime döneminde transfer edeyim, hem çok bonservis vermeyeyim, hem maaşı uygun olsun, bir de giderken bonservis kazandırsın. gerçekten çok yerinde bir talep, hiçbir yönetim bunu akıl edememiştir eminim.

    kaç para almış ne alacak geçen seneden sonra umurumda değil. her genç oyuncusunu sosyal medyada linçleyen bir taraftar grubuna sahip takımın yapması gereken transferler oliveira gibi transferler. başka çıkar yolumuz yok, borçları gayrimenkullerle, kazanılan kupalardan elde edilecek gelirlerle kapatırız ancak. avrupa liginin en formda stoperi marcao’yu bile avrupa için komik sayılacak bir fiyata gönderebildik. oyuncu satmak burnu bu kadar büyük ve şımarık bir taraftar grubuna sahip bir takımın yapabileceği bir şey değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın