resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 4565
    tarih 16 ağustos 2021 yeni transferlerimiz ile sezonun ilk maçına deplasmanda çıkıyoruz. rakip ligin yeni takımı giresunspor. deplasman yasağı nedeniyle taraftarımız tribünde yer almıyor. maça iyi başlıyor ve devreyi 2-0 önde kapatıyoruz. dakika 63 rakip taraftar susmuş maçı rahat bir tempoda götürüyoruz. o da ne... marcao maçın durduğu bir anda depara kalkıyor ve orta sahada duran kerem'e önce bir kafa atma girişimi arkadan boğazına sarılma. kimse ne olduğunu anlamıyor. orta hakem bile şaşkına dönüyor, kenardan gelen ikaz ile kırmızıyı gösteriyor. son yarım saat zor geçiyor, giresun seyircisi havaya giriyor. bereket takımları henüz lige hazır değil. maçı koparıyoruz.
    maç sonu galatasaray sözlük de şenlik var. görüşlerin tamamına yakını bu adamın süresiz kadro dışı bırakılması veya hemen gönderilmesi şeklinde.
    burak elmas yönetimi, yönetimde bulundukları sürece yaptıkları tek olumlu kararı alarak olayı soğutmayı başarıyorlar ve marcao 8 hafta sonra tekrar formasını alıyor.
    yani bügün beğenilmeyen 14m. bize havadan gelen bir para. o gün marcao gönderilse, sözleşmesi gereği alacağı parayı da tahsil edip gidecekti.
    bu işin maddi yönü. diğer bir yönü de marcao bu sene satılmasaydı ne olurdu sorusu. hemen söyleyeyim hiç iyi olmazdı. sevilla'ya gitmeyi kafasına koymuş bir marcao emin olun tüm sezon burnumuzdan getirirdi.
    bir örnek de en iyi topunu oynadığı barcelona maçından vereyim. maçın henüz başı, kazandığımız köşe vuruşunda marcao uçarak topu filelere gönderiyor. sonra koşarak korner bayrağını tekmeyle ortadan ikiye bölüyor. bu kritik karşılaşmada allahdan ikinci sarıyı görmeden maçı bitirebiliyor da bugün sevilla kendisine bu parayı veriyor.
    marcao'yu savaşçı, gözü kara bir defans oyuncusu olarak anacağız. ama bu noktaya kolay gelinmediğini idrak edelim ve kazandırdığı paranın da kıymetini bilelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın