resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 4546
    sanırım galatasaray'a veda etme vakti geliyor. belki de çok uzun bir süredir bir futbolcuyla bu kadar içten, hissederek bir bağ kuramamıştım. iyi de oynasa, kötü de oynasa oynadığı her maç, o gün elinden gelen neyse onu verdiğinden emindim.

    19 mayıs 2019 galatasaray başakşehir maçı... tarihe bakmama gerek yok zira o maçı kaybetseydik 19.05'te başakşehir sahamızda şampiyonluğunu ilan ediyordu. televizyonlarda görünmedi fakat başakşehir ilk golü attı ve sevinirken emre belözoğlu topu tribünlere vurdu. marcao orada gole sevinen kaç başakşehirli varsa arasına girdi, emre'nin yakasından tuttu, kaldırdı ve yere fırlattı. stadda izlediğim en epik hareketlerden birisiydi belki de.

    velhasılkelam s*kmişim modern futbolunu, sol ayağını, attığı pasları. marcao benim için galatasaray'a uzun zaman sonra gelen en büyük savaşçıydı, galatasaray'ın savaşçısıydı. kendisini çok seviyorum, çok özleyeceğim. ne yalan söyleyeyim bir yanım oldukça buruk çünkü bu takımın kaptanı olmasını çok isterdim.

    dilerim hayatta istediği ne varsa başarır. o hep bizim arkamızda durdu, bizimle durdu. biz de hep seninle duracağız. yolun açık olsun, her şeyin en güzeli seninle olsun. gideceğin için çok üzgünüm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın