• 180
    cok kotu yonetilen super lig takimidir diyarbakirspor. hatta baskaninin kume dusmesini istedigi takimdir diyarbakirspor.

    baslarinda adam olan, insan olan bir baskan olsa, bugun bu halde olmayacak takimdir. hakemin kafasina gelen sivri tas hakemin pekmezini akitmisken cikip "hakemin daha anons yapmadan maçı tatil etmesi manidardır. atılan cisim yardımcı hakemin sırtına gelmesine rağmen yere yatıp başını tutması ise çok maninardır" diye aciklama yapan,

    ayni macin sonunda* diyarbakirspor halkinin hakki yenmistir diyen; (bkz: #330030);

    yaptigi baska bir aciklamada, biz onlar(turkler) gibi gocebe degiliz diyebilecek kadar onlar biz ayrimi yapan bir baskana sahiptir diyarbakirspor.

    son olaylardan sonra ugur dundar hurriyet gazetesinde verdigi bir roportajda;
    --- alıntı ---

    pkk terör örgütü diyarbakırspor’un küme düşmesini istiyor ve böylece oluşacak mağduriyet duygusunu da sömürmeyi planlıyor. provokasyonların tek nedeni bu!

    --- alıntı ---
    dedi, sonuna kadar da hakliydi. diyarbakirspor'un baskani bu provakasyonlara alet oluyor, hatta destekliyorsa, takim tabiiki de kume dusecektir. cunku adam bildiginiz anlamda pkk maşasi. cetin sumer kendine verilen misyona gore aciklamalar yapiyor, baska turlu bu aciklamalari yorumlayabilen varsa bana da anlatsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın