resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 41
    oyunun iki yönünü de oynamaya çalışan fakat ofansif yönünü daha iyi oynayabilen yeni transferimiz.

    ben oliveira’ya defans yapmayan bir orta saha gözüyle bakılmasına karşıyım. en basitinden sizce mourinho, defans yapmayan bir 8 numarayı roma’dan içeri sokar mı, soktuysa da hakkında övgü dolu konuşur mu? (mou, oliveira’nın saha dışı tutumunu da övmüştü)

    saf bir 8 numara aldık. bütün resmi görmeden şurada şöyle uçar, şurada böyle kaçar diyemeyiz ama sonunda gerçek işi 8 numara olan, yetenekli ve “zeki” bir merkeze kavuştuk. hayırlısı olsun.

    fiyat konusuna gelince iki tık ile fabrizio romano’nun transfer 3 milyon euroya bitiyor haberine bakın. altta yabancı taraftarlar şaşırmış. hatta biraz sağa sola baktım roma taraftarı da bizden 13 milyon istediler diye kızmış. yaş 30 ama oliveira’yı 3 milyona almak asla ve asla pahalı değildir. ederinden de aza almışız bence. rakamlar buysa.

    irlanda’lı bir futbolsever yazmış şu tiviti. türkçeleştirirsek bu fiyata sudan ucuz diyor:

    https://twitter.com/...mcDC6hcurgq9nS1bjw1g

    fiyat konusuna çok takılmadan sadece futbola odaklanacağım. kaldı ki abartılı rakamlar da yok. erden bey dün yurtdışı yaptı, bugün oliveira indiriyor. darısı diğer transferlere.

    buyrun bir de wolves taraftarı yorumu ekleyeyim:

    https://twitter.com/...mcDC6hcurgq9nS1bjw1g

    maaş 3 yıl ve 2.5 milyon euro diyelim, e baba muslera da 2.5 alıyor, bedava oynattığımızı sandığımız cicaldau bile 1.1 alıyor. bu adamdan metin oktay duruşu mu bekliyoruz? gayet ederi fiyatına gelmiş yani. 2 sene önce porto’da tek sezonda 20 gol 8 asisti var, geçen sene roma’da süre almış, bedava mı oynasaydı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın