• 92
    abisi doktor olan bir yazar olarak başları sağ olsun demek istiyorum. bu olayların buraya geleceğini bilmeyen yoktu. daha da kötü olacağını yine herkes biliyor. kimin umurunda asıl soru o.

    resmen doktorlardan intikam alınıyor şu anda. geçmişin hesabı soruluyor. bilinçli bir yönlendirme olduğunu düşünüyorum. eskiden ssk hastanelerinin önünde sabah 5te kuyruklar başlardı. yoksa o gün muayene olamazdınız. sağolsun şimdi teknoloji gelişti, kuyrukta değil bilgisayar başında bekliyoruz artık sıra alabilmek için. bütün doktorların bizden daha üstün olan afgan ve suriyeli kardeşlerimize baktığı bir dönemde devlet hastanelerinde muayene olabilmek hayal oldu artık.

    annemin hastalığı sırasında sürekli hastanelerde vakit geçiren biri olarak gözlemim doktorların çoğunun artık umurunda değil hiçbir şey. benden bu kadar beğenirsen ekime beğenmezsen kasıma modundalar. ne yazık ki yine kutuplaştık. yine iki cephe daha oluştu. bu kadar her konuda kutuplaştırılan ve bölünen başka bir ülke daha yoktur. yazık ki artık ne yazık. güzelim ülkede hiçbir şeyin tadı yok. ki bunlar güzel günler. ülkede bu kadar aptalın olduğu yerde çok daha kötü günler bekliyor bizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın