• 82
    içlerinde bulunduğum yazar ailesidir.
    öncelikle burada baş sağlığı dileyen tüm renktaşlarıma yürekten teşekkür. sağolsunlar.
    ben bir tıbbi biyokimya uzmanıyım. hasta ile birebir işi olmayan, mesleğin bu tip zorluğu ile neredeyse hiç karşılaşmayan, aynı zamanda norveç'ten de kabul alan bir hekimim. haberi ilk öğrendiğimde yaptığım ilk şey 5 yaşındaki oğluma bakmak oldu, ve sordum kendime. neden? bakın, bana doktor şunu yaptı, doktorlar da hakediyor vs. olayına girmek istemiyorum. sorduğum tek soru, neden oldu. bir hastanenin güvenlik görevlisi, ki büyük ihtimal rica ile işinin yapılmasını vefat eden abimizden, meslektaşımızdan istemiştir, nasıl bir canavarca hisle bu işi gerçekleştirebiliyor, aklım almıyor. geride kalan iki sabi sübyan bir kenara, bir kişi canını dişine takarak bu mesleği idame ettirmeye çalışıyor. belki görmüşsünüzdür, gece 01:43'de kendisine anjiyo için hasta danışıldığında, "masadaki daha bitmedi" yanıtını veren ve ertesi gün akşam 17:00'ye kadar mesaisi devam eden bir meslektaşımzıdı bu, tıpkı diğer çoğu hekim arkadaşım gibi.

    hekimlik kutsaldır vs. olayına girmeyeceğim, bugün bir avukat arkadaşımız da, onunla birlikte çalışan bir sekreter arkadaşımız da katledildi. maalesef ve maalesef toplumun kalitesi gün geçtikte kötüleşiyor.

    biliyorum, çok siyasi bir platform değil burası ama, "gidenlerse gitsinler" cümlesini kuran bir cumhurun başını duyan cumhur, ölürlerse ölsünler diyerek bu işi gerçekleştiriyor maalesef.

    içim kan ağlıyor. başımız sağolsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın