• 8
    daha önce türkiye'de tofaş ve karşıyaka formaları giyen 1988 doğumlu forvet. ayrıca zaman zaman center'da oynayabiliyor.

    gerek tofaş, gerekse de karşıyaka'da oynarken takımının en iyi oyuncusuydu. özellikle 2021'de karşıyaka ile basketbol şampiyonlar ligi finaline çıkarken takımına liderlik etti. -o takımda şimdi efes'e transfer olan amath m'baye olduğunu da ekleyelim- ertesi sezon asvel ile imzalayıp euroleague'e gitti ancak, sırt sakatlığı dolayısıyla oynayamadı. asvel'in genç oyuncu parlatma stratejisinden dolayı da sakatlıktan döndüğünde rotasyondan tamamen çıkarılmıştı. kayda değer sadece olympiakos maçı vardı. yani asvel de neredeyse hiç oynamadan sezonu bitirdi.

    pozisyon bilgisi çok yüksek ve bileği temiz bir uzun. en önemli özelliği hiç fark ettirmeden bi' bakmışsınız çift haneli skor üretmiş. savunmada da asla tembel değil. liderlik özellikleri de olan, mental yönü güçlü bir oyuncu.

    form yakalar ve eski iyi günlerine yaklaşırsa galatasaray taraftarı kendisini çok sever. yok eğer o boş geçen sezonun arkasından ritim bulamaz ve fiziksel olarak kendini toplayamazsa boşa yapılan bir transfer olur. aldığı maaş çok değilse bence alınacak bir riskti raymar morgan. çünkü kalitesi çok iyi ve kariyeri boyunca underrated olmuş diyebileceğimiz bir oyuncu raymar. artık veteran bir oyuncu noktasına doğru giderken, bir yerde kupa kazanması gerekiyor ve bunu galatasaray ile basketbol şampiyonlar ligi'nde yapabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın