• 1342
    bu entryi dursun özbek yönetimi ve yalanları başlığına yazacaktım ama şimdilik burası daha doğru geldi.
    -görünen o ki geçen sefer olduğu gibi yine yüksek bonservis ve maaşlarla işleri anca bitirecekler. bunu yapmak için cenk ergün'e ihtiyaç var mıydı? halihazırda güzel isimler öneren, bünyemizde olan çalışan zaten vardı.
    -takip ettiğim gazetecilerin söylediği şey olan, yönetim cebinden para verecek (30 milyon euro veya dolar) hatta daha fazlası gerekirse dursun özbek bizzat kendisi verecek üstünü, diyorlardı. şu anda ise görünen o ki cebinden para verme işi yalan olmuş durumda. muhtemelen sebebi de parasını hemen alamayacak olması (ki burada da çelişki var, kendileri en kısa sürece bankayla yapılan anlaşmayı bitireceklerini söylüyorlar. o zaman para vermeleri de göze batmamalı.)
    -oyuncu satmaya sıcak bakmadıklarını söylüyorlardı, gelinen noktada muhtemelen ceplerinden para vermedikleri için satış yapmak zorundalar, yapılacak transferler de o gelecek parayla olacak.

    kendilerine seçimi kazandıran etkenlerden bazılarını yukarıda görüldüğü gibi uygulamamaktalar şu anlık. transferler hızlıca bitecek denildi, "anlaştı, anlaşılıyor"dan öteye giden bir şey yok. üstüne beni rahatsız eden konu olan satarken başarısız bir kulüp olmaya da devam edeceğiz bu transfer döneminde de anlaşılan. eşref hamamcıoğlu'nu sevmeyen biri olarak hakkını teslim etmek gerek ki en azından kendisi dürüst şekilde gerçekleri söylüyordu. şu noktada daö yönetiminin geliş amacı benim gözümde malvarlıkları elden çıkarıp az çok başarı sağlayarak susturma çabasında olan yönetim görünümü veriyor sadece. ha suç burada dursun özbek'te veya yönetiminde de değil, baskın seçim yapmaya çalışıp başarısız olduğunda arkasından göbek attığımız adamı başımıza geri getiren, başarısız olmasına rağmen hak edene değil de hak etmeyeni ibra eden, galatasaray'ı sadece "bizim" malımız diye gören üyelerde suç. kapıdan kovduğun adamı sırf liseli diye aklarsan, sonrasında da kurtarıcı olarak görürsen böyle olur. bu fikrim olası başarılı transfer veya yönetim olduğunda da değişmeyecektir çünkü o gelen başarı bile yüksek bonservis ve maaşlarla gelecek en iyi şartta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın