• 211
    ağır davrandığımız dönem. ligin başlamasına neredeyse 1 ay kalmışken gelen oyuncuların adapte süresi, taktik idmanlar, yüklemeler felanlar filanlar derken diğer bölgeleri es geçiyorum, öncelikli olan ortasahanın kısa sürede çözülmesi lazım. diğer bölgelere takviye oyuncu satışına göre hareket edilmesinde sakınca yok.
    geçmiş transfer sezonlarında son çeyrekte yapılan operasyonlar hep başarısız oldu. bir oyuncu takımda tamamen gözden çıkarılmış bir oyuncuysa son günlerde rakamlar düşebiliyor fakat basında çıkan isimlere bakarsak çoğu market değeri olan oyuncular bugün pahalı dediğimiz bu oyuncu iki hafta sonra ucuzlar diye düşünüyorsak yanlış olur. öncelikli ihtiyaç doğrultusunda hareket edilmeli, joao pedro ve solbakken hayır denecek oyuncular değil fakat odağımızı ortasahaya verip kısa sürede çözerek alınan oyuncuların özelliklerine göre seçim yapılması daha sağlıklı olur.
    dursun özbek yönetiminin planlı olmadığı da ortada. seçimden önce bu parayla geliyoruz, hazırız, tamamız mesajlarının içi boş çıktı. medyada çıkan isimlere bakınca menajer odaklı hareket edildiği çok net. transfer döneminin sonunda resmi görmek lazım fakat şu ana kadar pek iyi gitmediği de bir gerçek..
App Store'dan indirin Google Play'den alın