resim
Alexandru Cicâldău
Takım:Konyaspor
Mevki:On Numara
Yaş:26
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 1554
    peşindeki italyan kulüplerini bulmak için dedektif tutmak, o kulüplerin peşine düşmek lazım. 8'er 10'ar vereceklerdi hani bu arkadaşa.

    öyle bir hikaye ki, polisiye uyarlamasını yapsak, katilin kim olduğuyla ilgili merak uyandıran senaryoda filmin sonunda ortada ne katil, ne maktul, ne de bir cinayet olmadığını görür ve "bu ne lan" deriz.

    ağustos 2021'de paylaşılmıştı, şimdi silinmiş, "hayat kısa, alexandru cicaldau koşuyor" denmişti.

    https://twitter.com/.../1430488682507739140

    "6,5 milyon avro bonservis ödenen adamı sadece koştuğu için neden övüyorsunuz," diye sorduğumuzda futboldan anlamamakla, emeğe saygısızlıkla filan suçlanmıştık. adam önce topa vuramamaya başladı, sonra koşamamaya, sonra ayakta duramamaya... sonra da zaten aslında bir hologrammış gibi silindi gitti. adamın videosu bile silinmiş. öyle bir hiçlik.

    yaptığı anlamsız hareketler ve top kayıpları halı sahada olsa ertesi hafta çağrılmayacak hemşehrisiyle birlikte galatasaray'a layık görülmesinin hesabını 3 yıllık planlamanın mimarlarına soramayacak olmak can sıkıcı gerçekten.

    varoluşsal sorgulamaların, büyüyen hiçliklerin, anlamsızlık uçurumlarının işlendiği sanat filmlerinde çok iyi oynar. sözleşmesi bitince şansını oralarda deneyebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın