resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 3205
    galatasaray futbol takımına büyük zarar vermiş olan çalıştırıcı;

    barış alper yılmaz, yüzüne bile bakmadı değeri düştü.
    alexadru cicaldau; 1. yarısını 4 gol 2 asist ile oynadığı ligi 4 gol 3 asist ile bitirdi. ilk yarıdaki performansının birazcık üstüne koysa 10 gol 5 asist bandına rahatlıkla ulaşabilirdi.
    olimpiu morutan; yüzüne bakmadığı bir diğer oyuncumuz. yarım sezonda 3 gol 3 asist yapmıştı. kalan yarım sezonda ise forma dahi bulamadı piyasası düşen bir başka oyuncumuz oldu. moskova deplasmanı sonrası, lazio maçı sonrası falan neler neler yazılırken adama bir anda 2. lig topçusu yazılmaya başladı.
    muhammed kerem aktürkoğlu; kendisine teklif yok, 5 to 5 area system denilen oyunda bir hücum setimiz yoktu topu ileri doldurduktan sonra kendisine veriyor al kafana göre hücum et diyorduk. öyle olunca çok yoruldu ve yıprandı, çok top ezdi scout raporlarının olumsuza döndüğü söylendi. tabela yapıyordu ama oyun olarak çok geriledi ve bunu daha mart ayı gibi yazmıştım.
    sacha boey; çok genç, tecrübesiz, belirli seneryolarda çok iyimiş gibi gözükse de esasında kısıtlı bir oyuncu torrent'in bekleri içeride konumlandırıp ribaund aldıran anlayışına kesinlikle uygun bir oyuncu değildi o da çok geri gitti mental olarak ve ayrılmak istiyor.
    berkan kutlu; enerjij, iyi bir kesiciydi. taraftar berkante diyordu. hücumda biraz kısıtlı ama yanında kreatif bir adam olsa göze batmaz deniliyordu. adama en iyi olduğu işi yaptırmak yerine ikinci forvet gibi top şişirttiği santforun arkasına koşturdu. yani topla hep aldığında iyi bir şut ya da anahtar pas atması gereken yerlerde buluşmaya başladı ve homurdanmalar duymaya başladı. bir anda değersizleşmeye başlayan bir diğer oyuncumuz oldu.

    ben kendisinden zaten ümitli falan değildim de bu ölçüde bir zarar verebileceği aklımın ucundan geçmezdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın