resim
João Pedro Geraldino dos Santos Galvão
Takım:Grêmio
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.84
Uyruk:İtalya
  • 95
    yetenekli bir ikinci forvet. meziyetlidir ve teknik kapasitesi yüksektir, genel kanının aksine ortasaha değil forvet özelliklerine sahip. forvet arkasında oynar, ikinci forvet gibi hareket eder ve tamamlayıcıdır. ortasaha ve forvet arasında köprü görevinden ziyade asıl işi cezasahası ve çevresindedir. özverili ve hırslı bir karakteri var, takım oyununa yatkındır. atletizmi ile öne çıkmadı bu zamana kadar fakat fizik olarak dayanıklı ve güçlüdür.
    tam bir mevki oyuncusu olmadığından bazı dizilişler elzem hale gelir bu konuda formasyonu kısıtlar. italya'da uzun bir süre ikili düzenlerde görev aldı.
    etrafını uyum sağlayabilecek oyunculardan seçmek gerekiyor. forveti ikiliyecek bu oyuncunun arkasında iki tane defansif özellikleri iyi, alan kapatabilen ortasaha gerekli. skor katkısı konusunda tatmin edecektir, 'xgmiz çok yüksek ama atamıyoruz ağabey' laflarına çözüm getirebilir, gereken pozisyonu yaratırsanız işi bitirmesini isteyebileceğiniz bir futbolcudur.
    maliyetlerini görmek lazım. öyle 1 milyon maaş'a 2 milyon bonservis'e getirebileceğin oyuncu değil. kaliteli ve olmuş bir isimdir joao pedro.
App Store'dan indirin Google Play'den alın