resim
João Pedro Geraldino dos Santos Galvão
Takım:Grêmio
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.84
Uyruk:İtalya
  • 59
    son yıllarda italya'da hayli iş yapan, ciddi skor katkısı olan bir oyuncudan bahsediyoruz. evet 30 yaşında bir oyuncuya yatırım yapmak belli tereddütler doğurda da, bafe'nin galatasaray'a 32 yaşında gelip olağanüstü katkı yaptığını ve bonservis kazandırıldığını da unutmayalım. sonra dönüp dolaşıp 36 yaşında yine bafe'yi getirdiler. (göndermek de hataydı, ikinci kez getirmek de)

    bu arada valencia'nın kendisine ilgisi de doğru. yani zaten böyle istatistikleri olan bir adamın ilgi uyandıması çok normal. benim kendisinin kalitesi ve verebilecekleriyle ilgili şüphem yok. bir yazar demiş ki, talisca yerine kendisini tercih ederim; aynen katılıyorum. uzun yıllardır çin'de, körfez liglerinde rekabetten uzak, sadece para için oynayan anderson talisca yerine, italya gibi üst seviye bir ligde hücum verimliliği ilk 10 futbolcu arasında olan joao yu tercih ederim. gelirse hücuma çok önemli değer katar. kerem, yunus, mostafa ve joao pedro hücum hattı türkiye ligi için fazla bile -hatta ben takımda tutarsa diagne'den de çok verim alacağını düşünüyorum okan buruk'un-. tek konu harcanacak bonservis gibi duruyor. çünkü cagliari'nin en değerli oyuncusu ve böyle bir adamı yok yere bırakmazlar.

    ezcümle süreç mali olarak iyi müzakere edilirse, galatasaray 'a katkısının önemli olacağını düşündüğüm bir futbolcu joao pedro.
App Store'dan indirin Google Play'den alın