• 45031
    "bir transfer gündememiz var. bunun içerisinde arayışlarımız var. bulduğumuz, beğendiğimiz, ilgilendiğimiz oyuncular var. bu her gün güncelleniyor aslında. bir opsiyon çıkıyor, olabilme ihtimaline bakıyoruz, bazen oluyor bazen olmuyor. her gün opsiyonlar çıkıyor. daha haziranın sonundayız. önümüzde çok fazla gün var. bir yanda da tabii transferleri kampa yetiştirmeye çalılşıyoruz. altyapı oyuncularımız var. onları da değerlendirmeye çalışıyoruz. kampa yetiştirebilirsek transferleri yerli-yabancı onları da kadro içinde değerlendireceğiz. çok fazla alternatifi olan bi kadro oluşturmaya çalışıyoruz. geçen seneden eksiklikleri biliyoruz. geçen seneden herkesin ortak kanısı. ona göre takviye yapmaya çalışıyoruz. ben, teknik heyetim, cenk bey ve erdem bey yine yönetim bazında hepimiz birlikte doğru şekilde hareket ediyoruz. ama dediğim gibi. bu tansfer işi bazen geç bazen erken oluyor. en doğru oyuncuları takıma sokmaya çalışıyoruz. henüz ayrılacak isimleri belirlemedik. kampta, hazırlık maçlarında görmek istediğim oyuncular var. benim ağzımdan bazen haberler yer alıyor. tabii ki kadro ile ilgili bir düşüncemiz var. ama bunu ortadan kaldıracak oyuncular, kamp ve hazırlık maçları. tabii oyuncu da içeri katmamız gerekiyor. kadroya bu oyuncuları da katınca, kadromuz şekillenecek.

    elimizde değerli oyuncular var. bunları kullanamk istiyoruz. orta saha bölgesine ve hücumda bizim için opisyon olacak oyuncular istiyoruz. kiralıktan dönün önemli oyuncular var: yunus ve emre gibi. bize direkt katkı sğalayacak oyuncular var. ilk önceliğimiz orta saha. ama diğer bölgeler için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. abdülkerim ve kazımcan hem türk, hem takımın geleceği için takıma kattığımız oyuncular. tabii abdülkerim 28 yaşında ama fiziksel ve mental olarak bize hizmet edecek bir oyuncu. kazımcan'ı da ileride takım için önemli oyunculardan biri yapmak istiyoruz. önceliğimiz orta saha, diğer bölgeler ihtiyaç olsa da, bekleyebileceğimiz mevkiiler.

    ekibimizi aşağı yukarı oluşturduk. katılan olabilir. yaklaşık 12 kişilik ekibimiz oldu. analizden, fitness'a kadar. 1 kişi daha katabiliriz. bölgelesel olarak çalışmalar yapacaileceğimiz birileri katılabilir. duran top, taç gibi çalışmalar için de destek alacağımız ekipler olabilir. ekibimizi geniş tutuyoruz. buradaki oyuncu grubuna en iyi şekilde hizmet etmek istiyoruz.

    kombineye olan ilgi mutluluk verici. pozitif bir hava var camiada. yeni gelen yönetim ve teknik ekibin bunda büyük etkisi var. bizim hedefimiz bu takımı şampiyon yapmak. 3 senedir kazanılamayan kupayı tekrar kazanmak. bu sene önceliğimiz yarışın içinde olmak ve kupayı kazanmak. sadece skor değil oyun olarak da taraftarı mutlu etmek istiyoruz. oyun da çok önemli. bu enerjisiyi takım içinde, dışarıda görüyorum. bunu skora da en doğru şekilde yansıtacağız.

    galatsaray'ın her maçı kazanması lazım. kim gelirse, hangi teknik adam gelirse gelsin her şey kazanmak üzerine olmalı. tabii ki biz bu baskının farkındayız. biz de buna en iyi şekilde karşılık vereceğiz.

    2 temmuz 2022 florya antrenmanı öncesi okan buruk
App Store'dan indirin Google Play'den alın