resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 3552
    2 yıldır sözlükte yazarlık yapıyorum naçizane. 800'e yakın entry girmişim. bunlardan 19 tanesi en çok ofsaytlanan entrylermiş. bu 19 entrymin 5 tanesi luyindama başlığına ait.
    şimdi elbette burası herkesin özgürce kendini ifade edebildiği bir mecraa. herkes bana katılmak zorunda değil tabiki. luyindama benim arkadaşım, dostum olmadığı gibi hasmım veya düşmanım da değil. benim nazarımda galatasaray mevzubahis ise değil luyindama babamı tanımam.
    luyindama milli takımında o meşum sakatlığı yaşamadan önce de süper bir oyuncu değildi ama idare ediyordu. ancak o sakatlıktan sağ çıkamadı, takım oyununa çok zarar verdi ve amatörce bir çok hata yaparak takımın puanlarına mal oldu.
    gelinen nokta şu : dünyanın öbür ucundaki vasat bir ligin en kotu takımlarından biri bile kendisi almaya teşebbüs etmez hale geldi. ama bu durum 2 sene önceden bağıra bağıra geliyordu. bu adam bu haliyle değil galatasaray'da menemenspor'da bile oynayamaz teşhisini koyabilmek için guardiola, mourinho ya da klopp olmaya hacet yoktu.
    sonuç : bu kadar net bir biçimde kötü oynayan, acayip hareketler yapan ve gittikçe başına buyruk davranan bir futbolcuyu nasıl göremiyoruz, ne acıdır ki göremediğiniz gibi gösterene de tukaka diyip eksi veriyorsunuz. bana bu adam yüzünden defaaten off verdiniz. şimdi sizi üstün futbol bilginiz ile baş başa bırakıyorum. burada kendime acımıyorum, asla! çünkü siz herkesten çok galatasaray'a zarar veriyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın