resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 20933
    ileride mükemmel bir teknik direktör olacağını düşünenler ne gördüler de böyle bir fikre kapıldılar zerre anlamış değilim. yani gerçekten oyuncular üzerinde olumlu bir etkisi olduğuna falan mı inanılıyor veya bugüne kadar çalıştığı teknik direktörlerden kendine kattıklarıyla kafasında inanılmaz oyun planı olduğu falan mı düşünülüyor? arda, hagi'den daha mı lider, daha mı iyi teknik direktörlerin altına top koşturdu? hagi'nin durumu ortada. yani bu işteki başarı sadece liderlik veya tecrübe ile alakalı değil yüzlerce örnek de bulabiliriz bununla ilgili.

    kendisinin kullandığı uslüpten, tarzdan etkileniliyorsa bunun patenti fatih terim'e ait. fatih terim dışında kim kullansa varoş gözüküyor. ergen twitter fenomenleri arkasına arabesk müzik koyunca sanki mükemmel bir fatih terim replicası yarattığını düşünüyor ama ortada olan tek şey varoşluk, olmamışlık. şu tarza prim verip "arda iyi td olacak" diyenlerle, "faith terim sadece gaz veriyor" diyenler aslında aynı adamlar.

    neyse bizimkisi biraz doğmamış çocuğa don biçmek. hayat devam ediyor. futbolculuk kariyeri bittiğine göre görürüz yakında ne yapacak, futbolun içinde mi kalacak, önce kimin yanında, nerede başlayacak, daha sonra kim takımını al sana emanet deyip arda'ya verecek hep beraber göreceğiz. barcelona sözleşmesi elindeyken, galatasaray'a bin bir rica ile getirildikten sonra herkesi mahçup etme fırsatı varken bile göbek salan adamın hangi disiplinle bu çetrefilli yolda başarılı olacağını göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın