resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 20946
    dünkü programı izledim, ve arda'nın hiçbir zaman galatasaray efsanesi olamayacağı artık kafamda daha da netleşti. bilmediği konularda bu kadar net yorumlar yapan bir adam görmedim. en tehlikeli insan türünün bir üyesi, bilmediğini bilmeyenler.

    evet referandumuyla ilgili hiçbir pişmanlığı yokmuş. çok kitap okumuş, 'moğollar'*dan beri türk tarihine bakıldığında hep 'teklik' varmış. veya moğollar derken belki de soy haklarından yararlanmak için kendisini cengiz han soyuna entegre etmeye çalışan timur'dan bahsediyor olabilir. belki de cahit berkay'ın grubundan bahsediyordur.*

    tabii arkadaşı daha da üzerine gitmemek için o altın soruyu atladı. 2015'teki 'ekonomi çok iyi, ama faizler düşmeli' söylemiyle ilgili ne düşünüyor acaba? gerçi, orada da 'faiz enflasyona neden olur', diyerek ekonomi uzmanlığını da gösterebilirdi anında.

    arda'yı artık böyle candaş tolga ışık falan paklamaz, direkt ilk konuyla ilgili ilber ortaylı ile programa çıkmalı. yüzüne vurulmalı 'bilmedikleri'. veya ikinci konuyla ilgili, herhangi bir ekonomi profesörüyle konuşmalı, ki iyice bir rezil olsun ve sussun.

    galatasaray efsanesine örnek olarak buraya bir metin oktay anısı bırakalım.
    https://www.youtube.com/watch?v=r8qhISAJy-o

    şimdi aynı sahnede metin oktay ile arda turan'ı değiştirelim. cevabı ne olur acaba?

    örnek cevap: 'abi, ben varım. atletico ile kupalar aldım, 10 numaraydım. barcelona beni 1. transfer hedefi olarak satın aldı, messi suarez ve ben 3 forvet oynuyorduk. luis enrique topların yarısı arda'ya yarısı messi'ye derdi. kardeşim siz nasıl gazetecisiniz, arda turan'ı bilmiyorsunuz?'
App Store'dan indirin Google Play'den alın