resim
Abdülkerim Bardakcı
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 280
    geldiğine göre umarım çok başarılı olur ve zaten yaşı, pasaportu ve maaşı ile bizden başka takıma zaten gidemez.
    bence bonservisi konusunda sorun yok. bonservis satılabilecek adamdan geri alınır ya da 3-4 sene oynasa zaten yeter. bonservisin ek olarak vergisi yok.

    ama maaş konusunda bizleri muhasebeci yapanlar kendisinin milli takım futbolcusu ve kendisinden daha fazla birinci seviye futbolda tecrübesi olan victor nelsson'dan güncel euro kuruna göre fazla alacağını görmesini isterim.

    bu saatten sonra gelecek her futbolcu kendisinden az maaş istemeyecektir ve ilk 11 düşündüğümüz sözleşmeli türk futbolcularımız da kendisinden az kazanmaktan rahatsız olacaktır. ben de kendi iş yerimde yeni gelip benden fazla kazanan biri olsam ya zam verin ya ben başka yere gidiyorum derdim.

    maaş dengesi diye konuştuğumuz şey aslında bu. kariyerinde 1-2 sene göz önüne çıkan top oynamış birinin "satılmasın, asla gitmesin. ıki seneye 25 milyon euro" falan diye konuşulan birinden 100 bin euro da olsa fazla alması saçmalıktır.

    misal umut bozok da en az 1-1.2 civarı ister. kaan ayhan, mert müldür gibi adamlar 2'den aşağı gelmez. kerem gitmezse kesinlikle çok ciddi iyileştirme ister.

    neyse, banane. cüzdan sallayanlar düşünsün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın