• 2
    23 haziran 2022 erden timur basın toplantısında bu sene takıma getirilmesi gündemde olduğu belirtilen yeni nesil popülizm öznesi.

    erden bey'i seviyorum, lütfen taraftarın, sosyal medyanın gazına gelmesin. manchester city'nin duran top hocası varmış, klopp sadece glutenli besinler için hoca almış cart curt. onların kiraya verdiği 75 topçusu, stopere harcayacak 100 milyon euro'sı da var.

    eğer kendileri, bunun bir eksiklik olduğunu ve -sonuçta bu da bir maliyet kalemi- getirisinin yüksek olacağı bir karar olarak düşünülüyorsa yapılsın. ama taraftar bunu dedi diye lütfen yapmasın. bizim 12000 tane sorunumuz var. belki 12001.si duran top hocasıdır. ligi 15. bitirmemizde de bunun bir etkisi olmadı. ligin son şampiyonlarının sırası ile yardımcı hocaları da; egemen korkmaz, murat şahin ve suan bize gelmesi planlanan okan hocanın fenerbahceli denen yardımcısı.

    lütfen popülistlik yapılmasın. çünkü taraftar bugün bunu ister, yarın başkasını. bugün okan hoca'nın ekibine yabancı genç alman getirilsin der, yarın bir hocanın ekibine karışmak da ne demek bu nasıl kurumsallık der.
App Store'dan indirin Google Play'den alın