resim
Hakan Çalhanoğlu
Takım:Inter
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 1555
    mesut arsenalde kadro dışı kaldığında o paraları verecek iki yer kalmıştı. ya arap ligi ya fener. o da fenere yanladı ve yıllık bir rivayete göre 10 diğerine göre 13 ötekine göre 7 milyon euro kemiksiz götürüyor.

    hakan ve ilkay gibi topçular iş ahlakı yüksek topçular olduğu için her yaşta oynayacak kulüp her zaman bulurlar. biri city öteki milan ve inter referanslı. hele hele hakan yıllardır açık açık söylüyor ne kadar fanatik bir galatasaraylı olduğunu.

    röportaj vermiş. demiş ki intere gelmeden olabilirdi bonservis yoktu ama seçim falan arada kaynadı. şimdi interden bonservis zor alınır ama kontrat bitince çok isterim galatasaray forması giymeyi.

    aynı benim gibi, senin gibi hayalini söylemiş. galatasaray forması giymek. elini kalbine koyup metin oktay selamı vermek belki de. bir kez daha altını çiziyorum: adamın buna ihtiyacı yok. tek derdi çok sevdiği forma altında oynamak.

    yolun açık olsun hakan, ama kötü bir haber vereyim mi. iki yıl sonra da seçim var :( sen kontratının bitmesine 6 ay kala erden timuru cepten aramayı unutma olur mu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın